Master Class och Inför gymnasiet

Inför Gymnasiet

Båda dessa kurser riktar sig till dig som har erfarenhet och vill utbilda dig på avancerad nivå.

Masterclass ungdom

Kursen riktar sig till elever som har erfarenhet av skådespeleri, och som är intresserade av att fördjupa sig på en mer avancerad nivå. Eleverna arbetar exempelvis med monologer, karaktärsarbete och improvisation samt auditiontekniker. Lektionerna är 90 minuter långa och kräver en hög ambitionsnivå.

Teater Avancerad

Kursen riktar sig till elever med större erfarenhet av skådespeleri, och som är intresserade av att fördjupa sig på en mer avancerad nivå. Eleverna arbetar exempelvis med monologer, karaktärsarbete och improvisation. Lektionerna är tre timmar långa och kräver en hög ambitionsnivå.

Ålder Start Dag och tid Pris Ledare    
Masterclass ungdom, Född 04-05
Start 7/3. Ons 16.15-17.45 12 ggr.
Ledare Sofia.
Född 04-05 7/3 Ons 16.15-17.45 12 ggr 3350:- Sofia Info/Boka God platstillgång »
Masterclass - Ungdom, Född 02-03
Start 7/3. Ons 18.00-19.30 12 ggr.
Ledare Sofia.
Född 02-03 7/3 Ons 18.00-19.30 12 ggr 3350:- Sofia Info/Boka God platstillgång »

Inför Gymnasiet

Kursen riktar sig till elever som snart söker estetiska gymnasier som har lite eller mer erfarenhet av skådespeleri och som är intresserade av att fördjupa sig på en mer avancerad nivå. Eleverna arbetar exempelvis med monologer, karaktärsarbete och improvisation samt auditiontekniker. Lektionerna är 90 minuter långa och kräver en hög ambitionsnivå.

Lärare: Sofia Lockwall Rhodin

Utbildad som skådespelare på EFAS, European Film Actor School, Zürich och i manusskrivande på DI.

Jag arbetar som konstnärlig ledare och artist i Musikteatergruppen Systrarna Lockwall & Malena Jönsson. Jag har medverkat i långfilmer, kortfilmer, reklamfilmer, i radio samt tv-sammanhang, bl. a. Allsång på Skansen. Jag skriver på ett långfilmsmanus med stöd från Filminstitutet. På Calle Flygare Teaterskola vill jag förmedla mod utveckling, kreativitet och glädje. Trotsa tyngdlagen!

Inga aktiviteter eller artiklar hittade