Skådespelarprogrammet

Skådespelarprogrammet är en tvåårig Konst & Kulturutbildning med 100% studietakt för att dig som älskar att agera, har rätt drivkraft och är beredd på hårt och roligt arbete. Utbildningen ger dig en gedigen plattform att stå på inför din framtida skådespelarkarriär.

Läs mer
Calleflygare: teaterkurser för barn.

Teaterkurser för barn

Calle Flygare erbjuder kurser för barn i alla åldrar. Med röst-och rörelseövningar får du utforska teater och utveckla spontanitet och kreativitet på scen. Upptäck teaterns magiska värld!

Kurser för barn
Calle Flygare Teaterskola kurser för ungdomar

Teaterkurser för ungdomar

Calle Flygare erbjuder utvecklande kurser för ungdomar i alla åldrar. Prova skådespelarkonsten, improvisera och finslipa dina färdigheter i skådespeleri för teater och film.

Kurser för ungdomar
Calleflygare: teaterkurser för vuxna.

Teaterkurser för vuxna

Calle Flygare erbjuder inspirerande kurser för vuxna. Våra lärare inleder sina kurser med improvisation och samspelsövningar för att utveckla dig i rörelse, röst och scenframställningsövningar.

Kurser för vuxna
Calle Flygare Helg och lovkurser

Helg- och lovkurser

Calle Flygare Teaterskola erbjuder lovkurser för barn och ungdomar under höstlovet på höstterminen, sport- och påsklov under vårterminen, och en rad sommarkurser under sommarlovet!

Helg- och lovkurser
Calle Flygare: Temadag hösten 2022

Vad händer efter Calle Flygare?

Höstens temadag på Calle Flygares skådespelarprogram behandlade frågan: ”Vad händer efter Calle Flygare?” Med oss hade vi tre före detta…


Calle Flygare Temadag 050522

Temadag på Scalateatern

Den 5:e maj anordnade Calle Flygare teaterskola, tillsammans med Hugo Hansén, ett öppet samtal mellan elever och lärare från skolan.…


Stina Rautelin

Vad är en audition? Del två.

När du söker till en teaterskola ska du framföra två monologer (Monolog är en ”längre replik” som framförs av en person). En av monologerna…