Calle Flygare har öppet vardagar 8:30–17:30 | Email: info@calleflygare.se | Telefon: 08-628 22 34

Calle Flygare Blogg

Ta dig närmare din skådespelardröm

Här i bloggen kan du lära dig mer om vad som händer på Calle Flygare Teaterskola. Häng med bakom scen!

H20B sätter upp Persona av Ingmar Bergman

Calle Flygares avgångsklass H20B sätter upp Persona av Ingmar Bergman i regi av Hugo Hansén. I pjäsen möter vi skådespelaren Elisabet Vogler. För tre månader sedan spelade hon en föreställning där hon plötsligt tystnade på scen, och hon har inte yttrat ett enda ord sedan dess.

”Hej, jag heter Alma och jag ska sköta om dig den närmsta tiden.” Alma vårdar om henne med ytterlig omsorg, hon är i alla avseenden lämpad för uppgiften. Att verkligen betyda något för andra människor, det vill hon. Alma slutar aldrig prata och Elisabet verkar tycka om att lyssna. Men snart avslöjas hemligheter och dynamiken skiftar. Vem var det som sa vad? Vem är vem? Vad är egentligen på riktigt? Varmt välkomna önskar Skådespelarprogrammets avgångsklass H20B!

Föreställningens status: Avslutad
Föreställningens längd: 
1h och 40 min
Biljettpris: 195 kr Ordinarie biljett, 165 kr Student/Pensionär
Betalning: Betalning sker med kort på plats i aliasTEATERNs entré. För att erhålla biljett med rabatterat pris, visa upp giltig student-legitimation i samband med betalning.

Har du frågor?

Om du har frågor kring våra kurser eller bara vill följa oss på socialmedia, vi finns här för dig!

Följ med bakom scen på Calle Flygare

Elinor i Netflix-produktion

Elinor Silfversparre studerade på Calle flygare teaterskola VT20-HT21 och har sedan våren 2022 jobbat som skådespelare. Elinors senaste stora jobb var som Moa i Netflix-filmen "One more time".

Med passion för skådespeleri

Det har sedan barnsben varit en dröm att bli skådespelare och så här i efterhand ser jag tydligt att det var en dröm jag inte riktigt vågat realisera eller ens erkänna för mig själv att jag alltid haft.

Maktstrukturer inom teater

Varje termin håller vi  en temadag under vilken studerande får fördjupa sig inom ett ämne relevant för deras framtida karriär. Vårens temadag behandlade intima scener och maktstrukturer inom teater och film.

Calle Flygare på Instagram

Följ Calle Flygare på sociala medier för att bli inspirerad och se vad som händer på skolan. Vi finns på Instagram som: @calleflygareteaterskola