Välkommen till Sveriges äldsta privata teaterskola!

Teaterkurser för alla åldrar och nivåer

Teaterkurser för barn

Teaterkurser för barn

Upptäck teaterns spännande värld och ta de första kliven in i en värld präglad av fantasi och historieberättande. Vill du röra på dig, förvalta din kreativitet och även jobba på scen? Vi erbjuder allt från sprudlande fantasiutflykter, sjunga, dans och spela teater i en musikalshow och även arbete framför och bakom kameran för de som vill jobba med film.

Läs mer

Teaterkurser för ungdomar

Vill du lära dig mer om vad en skådespelare jobbar med? Utforska teaterns universum och lär dig mer om scenframställning, karaktärsarbete och improvisation. Eller fördjupa dig i skådespelarens fantastiska värld. Du kan även dansa, sjunga och skådespela i en musikal. Här erbjuds allt från grund kurser till fördjupad Master Class. Alla framgångssagor har en början!

Läs mer
Calleflygare: teaterkurser för vuxna.

Teaterkurser för vuxna

Våra teaterkurser för vuxna riktar sig till alla över 18 år som vill pröva på, fördjupa sig inom scenområdet eller öva upp sitt mod. Vi har grundkurser och fördjupningskurser inom teater och film och workshops i ensemblearbete för att du ska kunna utveckla dig som aktör. Även korta kurser för dig som vill öva upp din auditionteknik inför skol- eller arbetsprov.

Läs mer

Vår historia börjar när Carl Emil Anders flygare föddes i Malmö den 4 juli 1907. Ingen skulle någonsin komma på tanken att kalla honom Carl. Calle var det enda tänkbara. Hans sinne var barnsligt och hans kynne var danskt.

Skådespelarprogrammet

En utbildning på Calle Flygare genomsyras av kvalitet, mångfald och aktualitet.
Du får en plattform som är relevant; med både bredd och djup.