Skådespelarprogrammet

Ta dig närmare din skådespelardröm

Skådespelarprogrammet är en tvåårig Konst & Kulturutbildning med 100% studietakt för dig som älskar att agera. Utbildningen ger dig en gedigen plattform att stå på inför din framtida skådespelarkarriär.

Teaterkurser för alla

Calle Flygares teaterkurser

Calle Flygare Teaterskola erbjuder omfattande utbildningar som täcker alla teaterns konstformer. Vi erbjuder kreativa utbildningar som förbättrar dina kunskaper inom skådespeleri, improvisation, manuskonst, regi och scenkonst. Våra kurser är skräddarsydda för alla åldrar.

Teaterkurser för barn

Calle Flygare erbjuder kurser för barn i alla åldrar. Med röst-och rörelseövningar får du utforska teater och utveckla spontanitet och kreativitet på scen. Upptäck teaterns magiska värld!

Kurser för barn

Teaterkurser för ungdomar

Calle Flygare erbjuder utvecklande kurser för ungdomar i alla åldrar. Prova skådespelarkonsten, improvisera och finslipa dina färdigheter i skådespeleri för teater och film.

Kurser för ungdomar

Teaterkurser för vuxna

Calle Flygare erbjuder inspirerande kurser för vuxna. Våra lärare inleder sina kurser med improvisation och samspelsövningar för att utveckla dig i rörelse, röst och scenframställningsövningar.

Kurser för vuxna

Helg- och lovkurser

Calle Flygare Teaterskola erbjuder lovkurser för barn och ungdomar under höstlovet på höstterminen, sport- och påsklov under vårterminen, och en rad sommarkurser under sommarlovet!

Helg- och lovkurser

"Jag har lärt mig att lyssna på ett helt annat sätt och blivit mer närvarande i det jag gör. I början av utbildningen tänkte jag att 'det här har jag koll på'. Men efter några veckor kom jag på att jag inte lyssnat på min motspelare innan. Det blev ett ordentligt uppvaknande!" /Filip, Skådespelarprogrammet

Calle Flygare live

Live på scen med avgångsklasserna

Vi betalar inte, vi betalar inte!

Avgångsklass H21B presenterar: Vi betalar inte, vi betalar inte! av Dario Fo, regisserad av Camilla Larsson. Vi betalar inte, vi betalar inte! skriker kvinnorna när priserna på snabbköpet gått upp så det är inte klokt! Vad gör man när det inte längre går att betala hyran och köpa mat till ett rimligt pris?

En familj av Tracy Letts

Avgångsklass H21A presenterar: En familj av Tracy Letts, regisserad av Sofie Helleday. I norra Sverige lever familjen Westin som hastigt tvingas återförenas efter att fadern Jack spårlöst försvinner. Under den intensiva tid som familjen tillbringar tillsammans avslöjas hemligheter och konflikter dras till sin spets.

Calle Flygare BlogG

Bakom scen på en av landets främsta teaterutbildningar

Tema: Maktstrukturer inom teater och film

Med oss hade vi Simon Norrthon, ordförande för Fackförbundet Scen & Film, och Malin B Eriksson, intimitetskoordinator för scen, TV och film. Tillsammans med Ulf Rönnell, huvudlärare i rörelse på skolan, var med under dagen och föreläste på temat utifrån deras yrkesroller.

Tema: Min lärares konstnärliga yrkesverksamhet

Syftet var att få ett spännande samtal med fyra av lärarna på skolan, om deras syn på konst, vad som driver dem, deras längtan och rädslor, deras väg från amatörer till professionella heltidskonstnärer och hur deras vägval påverkat livet i övrigt, vad de inspireras av.

Frågor och svar

Svar på frågor om
Calle Flygare Teaterskola