Calle Flygare Teaterskola söker vikarierande kurskoordinator

Blir du lycklig när du tänker på kursadministration, schemaläggning och bemanning i kombination med sociala kontakter? I så fall kan rollen som kurskoordinator på Calle Flygare vara något för dig. Bli vår administrativa stjärna som får kursverksamheten att rulla!

I din nya roll som vikarierande kurskoordinator arbetsleder du kursledare, assistenter och receptionister samt administrerar såväl befintliga som nya kurser i nära samarbete med din grymma kollega. Tillsammans hanterar ni frågor från potentiella och befintliga kursdeltagare samt deras målsmän och ser till att varje uppspel blir en succé. Arbetet bedrivs i huvudsak kl 09:00–18:00, med undantag för enstaka helg- och kvällspass. Det tidsbegränsade föräldravikariatet pågår fram till juni 2022, med möjlighet till förlängning.

Vi söker dig som har

 • 1-3 års erfarenhet av kursadministration, alternativt administrativt och serviceinriktat arbete i en bokningsintensiv verksamhet, ex som kontorsreceptionist, hotellreceptionist, administrativ assistent eller konferensvärd/värdinna och liknande yrken.
 • Hög digital mognad avseende dator- och Internetanvändning samt Officepaketet
 • Mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift

Som person är du social och serviceinriktad med en stark administrativ ådra som gillar struktur, systematik och ordning. Du trivs med att arbeta i en samordnande, administrativ roll tillsammans med kreativa människor och bidrar till vårt härliga Callegäng med glädje, energi och nytänk.

För att ge dig de bästa förutsättningarna kommer du att bli introducerad till dina nya arbetsuppgifter och kollegor av vår nuvarande kurskoordinator. Vi ser därför positivt på om du kan börja så snart som möjligt. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan då rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om anställningen

Tidsbegränsad anställning fram till juni 2022 med fast månadslön.

Kontaktperson

Har du frågor om anställningen, kontakta Malin Ström, Rekryteringsansvarig på malin.strom@calleflygare.se eller 076-022 02 32.

Sista ansökningsdag

16 maj

Fyll i formuläret för att söka

  Förnamn
  Efternamn
  Gatuadress
  Postnummer
  Ort
  Telefon
  E-postadress
  Webbsida

  Du kan bifoga upp till tre (3) filer till din ansökan som tillsammans får väga max 8 Mb. Godkända filtyper är PDF, txt, jpg jpeg, doc eller PPT. Om felmeddelande skulle uppstå när du försöker skicka in din ansökan beror det ofta på att dina bifogade filer väger för mycket tillsammans. Prova då att minska storleken på dina bifogade foton och försök igen.  Utbildningsnivå

  Antal års yrkesrelaterad arbetslivserfarenhet

  Har du erfarenhet av att jobba med kursadministration?

  JaNej

  Jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas enligt Calle Flygares integritetspolicy vid rekrytering.