Casper Andreas

Casper är skådespelare, regissör, manusförfattare och producent med erfarenhet från både USA och Sverige. Han är utbildad vid Lee Strasberg Theatre & Film Institute i New York och har regisserat inte mindre än åtta prisbelönta långfilmer — fem vilka han också skrivit manus till.

Casper har haft en roll i Oscarsvinnaren Litte Children och spelat i välkända TV-serier som Hawaii Five-O, Lethal Weapon och The Blacklist. Han har vunnit pris för Artistic Achievement i regi på Qflix filmfestival i Philadelphia och skrivit manus och regisserat Ett sista farväl som har visats på över 130 filmfestivaler och vunnit ett 20-tal priser.

Casper har undervisat skådespelare i Film- och TV skådespeleri samt kamerateknik vid både Lee Strasberg och New York Film Academy i Los Angeles. Han utvecklar sina elevers förmåga att använda sin egen fantasi och sina egna erfarenheter i skådespelerikonsten och delar med sig av sina erfarenheter av hur man agerar framför kameran och säljer in sig själv vid en provspelning. Han tycker om att undervisa och gläds över att få vara en del av sina elevers resa och se deras sprudlande energi och motivation.

Lärarinformation

Kontakt


Följ oss