Calle Flygare har öppet vardagar 8:30–17:30 | Email: info@calleflygare.se | Telefon: 08-628 22 34

Calle Flygare Blogg

Ta dig närmare din skådespelardröm

Här i bloggen kan du lära dig mer om vad som händer på Calle Flygare Teaterskola. Häng med bakom scen!

Avgångsklass V21A ger William Shakespeares 'En Midsommarnattsdröm'

Calle Flygare Teaterskolas avgångsklass V21A tolkar En midsommarnattsdröm av William Shakespeare, i regi av Hugo Hansén.

Djupt inne i skogen vaknar mörka väsen till liv i natten. Under den skinande fullmånen samlas de för att berätta en saga om fruktbarhet, kärlek, avundsjuka och magi – En midsommarnattsdröm. Tre olika gruppers öden ska föras samman till ett enda. En grupp stadsmänniskor med kärleksbekymmer, en samling fattiga hantverkare och skogens andar hamnar alla i demonernas våldsamma, snedvridna grepp. En berättelse där ingen riktigt vet vad som är dröm och vad som händer på riktigt.

Föreställningens status: Avslutad
Föreställningens längd: 
Preliminärt 2 timmar 20 min, inkl. 20 min paus
Biljettpris: 195 kr Ordinarie biljett, 165 kr Student/Pensionär
Betalning: Betalning sker med kort på plats i aliasTEATERNs entré. För att erhålla biljett med rabatterat pris, visa upp giltig student-legitimation i samband med betalning.

Har du frågor?

Om du har frågor kring våra kurser eller bara vill följa oss på socialmedia, vi finns här för dig!

Följ med bakom scen på Calle Flygare

Elinor i Netflix-produktion

Elinor Silfversparre studerade på Calle flygare teaterskola VT20-HT21 och har sedan våren 2022 jobbat som skådespelare. Elinors senaste stora jobb var som Moa i Netflix-filmen "One more time".

Med passion för skådespeleri

Det har sedan barnsben varit en dröm att bli skådespelare och så här i efterhand ser jag tydligt att det var en dröm jag inte riktigt vågat realisera eller ens erkänna för mig själv att jag alltid haft.

Maktstrukturer inom teater

Varje termin håller vi  en temadag under vilken studerande får fördjupa sig inom ett ämne relevant för deras framtida karriär. Vårens temadag behandlade intima scener och maktstrukturer inom teater och film.

Calle Flygare på Instagram

Följ Calle Flygare på sociala medier för att bli inspirerad och se vad som händer på skolan. Vi finns på Instagram som: @calleflygareteaterskola