80 års erfarenhet av skådespelarträning

Calle Flygare Teaterskola är Sveriges äldsta privata teaterskola. Skolan grundades redan 1940 och har under de senaste 80 åren utbildat morgondagens skådespelare. Verksamheten omfattar ett 2-årigt skådespelarprogram och kurser inom skådespeleri för barn, ungdomar och vuxna – från grundläggande till avancerad nivå.

Calle Flygare Teaterskola genomsyras av en kreativ och fantasifylld atmosfär och strävar efter att skapa en frizon där alla ska känna sig välkomna samt en trygghet att vara sig själva. Här på skolan är majoriteten av lärarna aktiva inom teaterns värld vilket alla våra elever kan dra stor nytta av. All kunskap och erfarenhet som finns bland så väl lärare, elever och på kontoret är vi mycket tacksamma för. Vi tror att en stor anledning till att vi lyckas så bra med våra utbildningar är just tack vare att lärarna är aktiva i det faktiska yrket – Skådespelare.

Calle Flygare Teaterskola brinner inte enbart för teater utan även för en hållbar och jämställd skola. Vi är väldigt stolta över vår mångfaldsgrupp där en grupp elevrepresentanter från Skådespelarprogrammet är med och diskuterar jämställdhet och rättvisa tillsammans med vårt kontor.

Information

Kontakta oss


Följ oss