Flexibilitet och bekvämlighet

Digitala kurser

Delta i lektioner när som helst och var som helst. Slutför våra digitala kurser i din egen takt och anpassa lärandet efter dina individuella behov och förmågor!

Digitalt: Så får du skådespelarjobb

Den här kursen ger dig kunskaper som ökar chanserna att få jobb som skådespelare. Du kommer att lära dig om audition-processen, hur du skapar en framgångsrik CV och selftape, samt hur du effektivt nätverkar och visar upp din talang. Med våra erfarna instruktörers ledning, kommer denna kurs hjälpa dig att bli en mer självsäker och framgångsrik skådespelare.

Tillsammans träffar vi några av Sveriges ledande castare, producenter och regissörer. De kommer att berätta för dig vilka kvaliteter de letar efter i en skådespelare och hur du förbättrar dina chanser att göra ett bra intryck på en casting/audition. Du kommer att få en konkret metod för skådespelarförberedelse. En metod som gör din audition eller provfilmning unik och höjer dina chanser att sticka ut ibland andra sökande. Vi går igenom tekniker för hur man kan göra en så kallad self-tape. Det är en scen du själv spelar in och skickar till en castare eller producent. Vi reder dessutom ut vad du behöver tänka på när det kommer till ljus, ljud och bild.

Gå till kursen

Har du frågor?

Om du har frågor kring våra kurser eller bara vill följa oss på socialmedia, vi finns här för dig!

Calle Flygare Blogg

Bakom scen på en av landets främsta teaterutbildningar

Intervju: Sanna Ansaldo

Det har sedan barnsben varit en dröm att bli skådespelare och så här i efterhand ser jag tydligt att det var en dröm jag inte riktigt vågat realisera eller ens erkänna för mig själv att jag alltid haft. Så jag intalade mig att det var på skoj som jag sökte men när jag väl kom in blev jag alldeles till mig av lycka.

Tema: Maktstrukturer inom teater

Med oss hade vi Simon Norrthon, ordförande för Fackförbundet Scen & Film, och Malin B Eriksson, intimitetskoordinator för scen, TV och film. Tillsammans med Ulf Rönnell, huvudlärare i rörelse på skolan, var med under dagen och föreläste på temat utifrån deras yrkesroller.