Calle Flygare har öppet vardagar 8:30–17:30 | Email: info@calleflygare.se | Telefon: 08-628 22 34

Flexibilitet och bekvämlighet

Digitala kurser

Delta i lektioner när som helst och var som helst. Slutför vår digitala kurs i din egen takt och anpassa lärandet efter dina individuella behov och förmågor!

Digitalt: Så får du skådespelarjobb

Drömmer du om att bli skådespelare och vill studera på egen tid? Då är vår digitala kurs något för dig!

Med friheten att själv välja när du vill ta del av vårt kursmaterial kan du i lugn och ro utveckla dina skådespelartalanger. Vår digitala kurs är proppfull med kunskap och erfarenhet från både framgångsrika regissörer, skådespelare och castare. Här får du konkreta tips direkt ifrån branschen för hur du ökar dina chanser till skådespelarjobb. Kursen innehåller en gratis video, så du kan utvärdera om du vill gå hela kursen.

Gå till kursen

Har du frågor?

Om du har frågor kring våra kurser eller bara vill följa oss på socialmedia, vi finns här för dig!

Följ med bakom scen på Calle Flygare

Elinor i Netflix-produktion

Elinor Silfversparre studerade på Calle flygare teaterskola VT20-HT21 och har sedan våren 2022 jobbat som skådespelare. Elinors senaste stora jobb var som Moa i Netflix-filmen "One more time".

Med passion för skådespeleri

Det har sedan barnsben varit en dröm att bli skådespelare och så här i efterhand ser jag tydligt att det var en dröm jag inte riktigt vågat realisera eller ens erkänna för mig själv att jag alltid haft.

Maktstrukturer inom teater

Varje termin håller vi  en temadag under vilken studerande får fördjupa sig inom ett ämne relevant för deras framtida karriär. Vårens temadag behandlade intima scener och maktstrukturer inom teater och film.

Calle Flygare på Instagram

Följ Calle Flygare på sociala medier för att bli inspirerad och se vad som händer på skolan. Vi finns på Instagram som: @calleflygareteaterskola