Calle Flygare har öppet vardagar 8:30–17:30 | Email: info@calleflygare.se | Telefon: 08-628 22 34

Calle Flygares kurser

Kursverksamheten

Calle Flygare Teaterskola har en lång erfarenhet av att undervisa barn, ungdomar och vuxna i teater, musikal och film. Våra kurser erbjuds på kvällar, helger och lov, men även digitalt för dig som vill studera på egna tider!

Teaterkurser för barn, ungdomar och vuxna

Upptäck teaterns magiska värld! På Calle Flygare Teaterskola går elever från fyra år och uppåt som vill ha kul och samtidigt utveckla sina talanger inom skådespeleri.

På Kursverksamheten erbjuder vi kurser i teater, film och musikal för dig fyra år och uppåt. Utöver våra vanliga terminskurser har vi även verksamhet under alla skollov, liksom kortare helgkurser som du kan delta i. Vårt mål är att du ska ha roligt och utvecklas samtidigt som du får nya kunskaper, oavsett om du vill bli skådespelare eller inte. Vårterminen 2024 startar i januari. Läs mer om våra kurser nedan!

Har du frågor?

Om du har frågor kring våra kurser eller bara vill följa oss på socialmedia, vi finns här för dig!

Kursverksamheten

Calle Flygare Teaterskola har en lång erfarenhet av att undervisa barn, ungdomar och vuxna i teater, musikal och film på flera nivåer. Vår kursverksamhet innefattar kurser på kvällar, helger och lov, men även digitalt för dig som villstudera på egna tider.

Barn 4-12 år

Med röst-och rörelseövningar får du utforska teater, spontanitet och kreativitet på scen. Upptäck teaterns magiska värld!

Ungdomar 13-18 år

Utvecklande kurser för ungdomar i alla åldrar. Finslipa dina färdigheter för både teater och film.

Vuxna 18+

Improvisation och samspelsövningar för att utveckla dig i rörelse, röst och scenframställning.

Lovkurser

Lovkurser för barn och ungdomar under höstlovet, sport- och påsklov och en rad sommarkurser under sommarlovet.

Digitalt 18+

Ta del av våra kurser när som helst och var som helst. Slutför våra digitala kurser efter individuella behov och förmågor.

Vi som jobbar på Kursverksamheten

Majoriteten av våra lärare på Calle Flygare Teaterskola är på ett eller annat sätt yrkesaktiva inom branschen, och det ser vi som en stor fördel för våra elever då den kunskap som lärs ut alltid är aktuell. Här nedan möter du några av våra fantastiska lärare!

Ann-Sofie Nurmi
Lärare
Kursverksamheten

Antonia Jaque
Verksamhetsansvarig
Kursverksamheten

Camilla Cederlund
Lärare
Kursverksamheten

Casper Andreas
Lärare
Kursverksamheten

Ester Uddén
Lärare
Kursverksamheten

Bakom scen på Calle Flygare

Elinor i Netflix-produktion

Elinor Silfversparre studerade på Calle flygare teaterskola VT20-HT21 och har sedan våren 2022 jobbat som skådespelare. Elinors senaste stora jobb var som Moa i Netflix-filmen "One more time".

Med passion för skådespeleri

Det har sedan barnsben varit en dröm att bli skådespelare och så här i efterhand ser jag tydligt att det var en dröm jag inte riktigt vågat realisera eller ens erkänna för mig själv att jag alltid haft.

Maktstrukturer inom teater

Varje termin håller vi  en temadag under vilken studerande får fördjupa sig inom ett ämne relevant för deras framtida karriär. Vårens temadag behandlade intima scener och maktstrukturer inom teater och film.

Calle på Instagram

Vill du veta vad som är aktuellt på Calle Flygare - följ oss på Instagram för mer inspiration och uppdateringar: @calleflygareteaterskola