Calle Flygare har öppet vardagar 8:30–17:30 | Email: info@calleflygare.se | Telefon: 08-628 22 34

Lovkurser

Känn strålkastarljuset!

Fördjupa dig i teatern eller musikalens alla delar. Under loven jobbar vi produktionsinriktat och hela ensemblen får lysa som stjärnor!

Lovkurser för barn och ungdomar

På våra lovkurser blir du del i en riktig ensemble! Med manus, smink och rekvisita sätter du och dina kurskamrater upp en föreställning som ni i slutet av veckan visar upp för publik.

Calle Flygare Teaterskola erbjuder lovkurser för barn och ungdomar från åtta år och uppåt under årets alla skollov. Lovkurserna pågår under en arbetsvecka där målet är att du ska få en större förståelse för hur ensemblearbetet fungerar, och hur det är att jobba med en produktion från början till slut. Utöver det intensiva ensemblearbetet har vi också väldigt roligt tillsammans, här föds inte bara stjärnor utan också nya vänskaper!

Kurser

Vi jobbar på Kursverksamheten

Majoriteten av våra lärare på Calle Flygare Teaterskola är på ett eller annat sätt yrkesaktiva inom branschen, och det ser vi som en stor fördel för våra elever då den kunskap som lärs ut alltid är aktuell. Här nedan möter du några av våra fantastiska lärare!

Ester Uddén
Lärare
Kursverksamheten

Åsa Dahlgren
Lärare
Skådespelarprogrammet

Casper Andreas
Lärare
Kursverksamheten

Emma Swenninger
Lärare
Skådespelarprogrammet

Följ med bakom scen på Calle Flygare

Elinor i Netflix-produktion

Elinor Silfversparre studerade på Calle flygare teaterskola VT20-HT21 och har sedan våren 2022 jobbat som skådespelare. Elinors senaste stora jobb var som Moa i Netflix-filmen "One more time".

Med passion för skådespeleri

Det har sedan barnsben varit en dröm att bli skådespelare och så här i efterhand ser jag tydligt att det var en dröm jag inte riktigt vågat realisera eller ens erkänna för mig själv att jag alltid haft.

Maktstrukturer inom teater

Varje termin håller vi  en temadag under vilken studerande får fördjupa sig inom ett ämne relevant för deras framtida karriär. Vårens temadag behandlade intima scener och maktstrukturer inom teater och film.

Calle Flygare på Instagram

Följ Calle Flygare på sociala medier för att bli inspirerad och se vad som händer på skolan. Vi finns på Instagram som: @calleflygareteaterskola