Calle Flygare har öppet vardagar 8:30–17:30 | Email: info@calleflygare.se | Telefon: 08-628 22 34

Prova på teater

Prova på Calle Flygare Teaterskola!

Vill du börja med teater och vill testa hur en kurs hos oss går till? Då är du välkommen på öppet hus!

Prova på Calle Flygare

Välkommen på prova-på lektioner för barn, ungdomar och vuxna. På prova på-tillfället får du komma och besöka Calle Flygare Teaterskola och testa på våra terminskurser. Ställ dina frågor till våra lärare och prova på vad man gör på en teaterlektion. Anmäl dig till ett prova på-tillfälle nedan för att vara garanterad en plats. Vi ser fram emot att träffa dig.

Både workshop och prova på-lektioner är kostnadsfria! Vi rekommenderar dig att föranmäla dig nedan, kommer du spontant är du välkommen att vara med i mån av plats.

Kurser

Vi jobbar på Kursverksamheten

Majoriteten av våra lärare på Calle Flygare Teaterskola är på ett eller annat sätt yrkesaktiva inom branschen, och det ser vi som en stor fördel för våra elever då den kunskap som lärs ut alltid är aktuell. Här nedan möter du några av våra fantastiska lärare!

Ester Uddén
Lärare
Kursverksamheten

Åsa Dahlgren
Lärare
Skådespelarprogrammet

Casper Andreas
Lärare
Kursverksamheten

Emma Swenninger
Lärare
Skådespelarprogrammet

Följ med Bakom scen på Calle Flygare

Elinor i Netflix-produktion

Elinor Silfversparre studerade på Calle flygare teaterskola VT20-HT21 och har sedan våren 2022 jobbat som skådespelare. Elinors senaste stora jobb var som Moa i Netflix-filmen "One more time".

Med passion för skådespeleri

Det har sedan barnsben varit en dröm att bli skådespelare och så här i efterhand ser jag tydligt att det var en dröm jag inte riktigt vågat realisera eller ens erkänna för mig själv att jag alltid haft.

Maktstrukturer inom teater

Varje termin håller vi  en temadag under vilken studerande får fördjupa sig inom ett ämne relevant för deras framtida karriär. Vårens temadag behandlade intima scener och maktstrukturer inom teater och film.

Calle Flygare på Instagram

Följ Calle Flygare på sociala medier för att bli inspirerad och se vad som händer på skolan. Vi finns på Instagram som: @calleflygareteaterskola