Calle Flygare har öppet vardagar 8:30–17:30 | Email: info@calleflygare.se | Telefon: 08-628 22 34

Skådespelarprogrammet

Ta dig närmare din skådespelardröm

Calle Flygare är Sveriges främsta privata teaterskola. Här utbildar vi morgondagens skådespelare!

Studiemedel för Skådespelarprogrammet

Från höstterminen 2017 kan elever på Skådespelarprogrammet på Calle Flygare Teaterskola söka studiestöd. Det innebär att de studerande har rätt till studiemedel för uppehälle och till merkostnadslån för delar av utbildningsavgiften.

Läs mer om Skådespelarprogrammet

Det är bra att fler konst- och kulturutbildningar får samma behandling och rättigheter som andra yrkesutbildningar. Nu kan elever söka till Skådespelarprogrammet oavsett ekonomiska möjligheter. “Att våra elever på Skådespelarprogrammet kommer ha rätt till CSN från hösten 2017 är oerhört positivt”, säger Thomas Granström, VD för Calle Flygare Teaterskola.

Har du frågor?

Om du har frågor kring våra kurser eller bara vill följa oss på socialmedia, vi finns här för dig!

Följ med bakom scen på Calle Flygare

Elinor i Netflix-produktion

Elinor Silfversparre studerade på Calle flygare teaterskola VT20-HT21 och har sedan våren 2022 jobbat som skådespelare. Elinors senaste stora jobb var som Moa i Netflix-filmen "One more time".

Med passion för skådespeleri

Det har sedan barnsben varit en dröm att bli skådespelare och så här i efterhand ser jag tydligt att det var en dröm jag inte riktigt vågat realisera eller ens erkänna för mig själv att jag alltid haft.

Maktstrukturer inom teater

Varje termin håller vi  en temadag under vilken studerande får fördjupa sig inom ett ämne relevant för deras framtida karriär. Vårens temadag behandlade intima scener och maktstrukturer inom teater och film.

Calle Flygare på Instagram

Följ Calle Flygare på sociala medier för att bli inspirerad och se vad som händer på skolan. Vi finns på Instagram som: @calleflygareteaterskola