Calle Flygare har öppet vardagar 8:30–17:30 | Email: info@calleflygare.se | Telefon: 08-628 22 34

Teaterkurser för barn

Upptäck teaterns magiska värld!

Vi jobbar med fantasi, samspel och lusten för det kreativa! Ju äldre du blir, desto mer får du fördjupa dina kunskaper inom skådespeleriets hantverk.

Teaterkurser för barn 4-12 år

Med glädje och fantasi lär vi ut skådespeleriets hantverk, anpassat efter ålder och tidigare erfarenhet.

Vårt mål på Calle Flygare Teaterskola är att på ett glädjefyllt och prestigelöst sätt förmedla kunskap och tekniker inom skådespeleri, oavsett om det gäller en kurs i teater eller musikal. Skådespeleri handlar inte enbart om att stå på scen utan ger även stor personlig utveckling. Därför arbetar vi processinriktat med våra kurser, för att lära ut skådespeleri som hantverk och för att alla våra elever ska få utvecklas i sin egen takt. För våra yngsta deltagare står leken i fokus, vilken utgör en viktig bas för skådespeleriet – även för våra äldsta deltagare. Hos oss måste du inte stå på scen, men du får alla verktyg för att lyckas om du vill.

Kurser

Vi jobbar på Kursverksamheten

Majoriteten av våra lärare på Calle Flygare Teaterskola är på ett eller annat sätt yrkesaktiva inom branschen, och det ser vi som en stor fördel för våra elever då den kunskap som lärs ut alltid är aktuell. Här nedan möter du några av våra fantastiska lärare!

Camilla Cederlund
Lärare
Kursverksamheten

Hampus Malmgren
Lärare
Kursverksamheten

Saga Spjuth Säll
Lärare
Kursverksamheten

Ann-Sofie Nurmi
Lärare
Kursverksamheten

Följ med bakom scen på Calle Flygare

Elinor i Netflix-produktion

Elinor Silfversparre studerade på Calle flygare teaterskola VT20-HT21 och har sedan våren 2022 jobbat som skådespelare. Elinors senaste stora jobb var som Moa i Netflix-filmen "One more time".

Med passion för skådespeleri

Det har sedan barnsben varit en dröm att bli skådespelare och så här i efterhand ser jag tydligt att det var en dröm jag inte riktigt vågat realisera eller ens erkänna för mig själv att jag alltid haft.

Maktstrukturer inom teater

Varje termin håller vi  en temadag under vilken studerande får fördjupa sig inom ett ämne relevant för deras framtida karriär. Vårens temadag behandlade intima scener och maktstrukturer inom teater och film.

Calle Flygare på Instagram

Följ Calle Flygare på sociala medier för att bli inspirerad och se vad som händer på skolan. Vi finns på Instagram som: @calleflygareteaterskola