Calle Flygare har öppet vardagar 8:30–17:30 | Email: info@calleflygare.se | Telefon: 08-628 22 34

TEATERKURSER FÖR UNGDOMAR

Bli ett med teaterns magiska värld!

Prova skådespelarkonsten, improvisera och finslipa dina färdigheter i skådespeleri för teater, film och musikal.

Teaterkurser för ungdomar 13-18 år

Vår Skådespelartrappa har nio steg; här får du lära dig teater från grunden upp till vår mest avancerade nivå. Utveckla dina kunskaper stegvis genom scenframställning, gestaltning, karaktärsarbete, improvisation, röst och rörelse. Alla framgångssagor har en början!

Vårt mål på Calle Flygare Teaterskola är att förmedla kunskap och tekniker inom skådespeleri, oavsett om det gäller en kurs i skådespeleri, film eller musikal. Skådespeleri handlar inte enbart om att stå på scen utan ger även stor personlig utveckling. Därför arbetar vi processinriktat med våra kurser, för att lära ut skådespeleri som hantverk och för att alla våra elever ska få utvecklas i sin egen takt. Hos oss måste du inte stå på scen, men du får alla verktyg för att lyckas om du vill.

Kurser

Vi jobbar på Kursverksamheten

Majoriteten av våra lärare på Calle Flygare Teaterskola är på ett eller annat sätt yrkesaktiva inom branschen, och det ser vi som en stor fördel för våra elever då den kunskap som lärs ut alltid är aktuell. Här nedan möter du några av våra fantastiska lärare!

Ester Uddén
Lärare
Kursverksamheten

Åsa Dahlgren
Lärare
Skådespelarprogrammet

Casper Andreas
Lärare
Kursverksamheten

Emma Swenninger
Lärare
Skådespelarprogrammet

Följ med bakom scen på Calle Flygare

Elinor i Netflix-produktion

Elinor Silfversparre studerade på Calle flygare teaterskola VT20-HT21 och har sedan våren 2022 jobbat som skådespelare. Elinors senaste stora jobb var som Moa i Netflix-filmen "One more time".

Med passion för skådespeleri

Det har sedan barnsben varit en dröm att bli skådespelare och så här i efterhand ser jag tydligt att det var en dröm jag inte riktigt vågat realisera eller ens erkänna för mig själv att jag alltid haft.

Maktstrukturer inom teater

Varje termin håller vi  en temadag under vilken studerande får fördjupa sig inom ett ämne relevant för deras framtida karriär. Vårens temadag behandlade intima scener och maktstrukturer inom teater och film.

Calle på Instagram

Vill du veta vad som är aktuellt på Calle Flygare - följ oss på Instagram för mer inspiration och uppdateringar: @calleflygareteaterskola