Calle Flygare har öppet vardagar 08:00–17:00 | Email: info@calleflygare.se | Telefon: 08-628 22 34

TEATERKURSER FÖR VUXNA

Teater för livets alla scener!

Välkommen du som vill testa något nytt, liksom du som vill fördjupa dina kunskaper på en mer professionell nivå.

Teaterkurser för vuxna 18+ år

Calle Flygare erbjuder en bred variation av inspirerande kurser för vuxna på grundläggande och professionell nivå inom skådespeleri, film och improvisation. Våra kurser erbjuds både som terminskurser och helgkurser.

Vårt mål på Calle Flygare Teaterskola är att förmedla kunskap och tekniker inom skådespeleri, oavsett om det gäller en kurs i skådespeleri, film eller improvisation. Alla våra lärare har en gedigen erfarenhet av yrket och är här för att dela med sig av sina kunskaper till dig. Skådespeleri handlar inte enbart om att stå på scen utan ger även stor personlig utveckling. För att gå en kurs hos oss måste man inte vilja bli eller redan vara skådespelare, du kanske har andra scener i ditt privat- eller yrkesliv som du vill erövra!

Kurser

Vi jobbar på Kursverksamheten

Majoriteten av våra lärare på Calle Flygare Teaterskola är på ett eller annat sätt yrkesaktiva inom branschen, och det ser vi som en stor fördel för våra elever då den kunskap som lärs ut alltid är aktuell. Här nedan möter du några av våra fantastiska lärare!

Camilla Cederlund
Lärare
Kursverksamheten

Sara Nygren
Lärare
Skådespelarprogrammet

Casper Andreas
Lärare
Kursverksamheten

Emma Swenninger
Lärare
Skådespelarprogrammet

Följ med bakom scen på Calle Flygare

Intervju: Elinor i Netflix-produktion

Jag heter Elinor Silfversparre och är uppvuxen till Stockholm. Jag studerade på Calle flygare teaterskola och har sedan våren 2022 jobbat som skådespelare.

Intervju: Sanna Ansaldo

Det har varit en dröm att bli skådespelare. I efterhand ser jag tydligt att det var en dröm jag inte riktigt vågat realisera eller ens erkänna för mig själv att jag alltid haft.

Tema: Intima scener och maktstrukturer

Varje termin håller Calle Flygare Teaterskola en temadag under vilken de studerande får fördjupa sig inom ett särskilt ämne relevant för deras framtida karriär.

Calle Flygare på Instagram

Följ Calle Flygare på sociala medier för att bli inspirerad och se vad som händer på skolan. Vi finns på Instagram som: @calleflygareteaterskola