Calle Flygare har öppet vardagar 8:30–17:30 | Email: info@calleflygare.se | Telefon: 08-628 22 34

TEATERKURSER FÖR VUXNA

Teater för livets alla scener!

Välkommen du som vill testa något nytt, liksom du som vill fördjupa dina kunskaper på en mer professionell nivå.

Teaterkurser för vuxna 18+ år

Calle Flygare erbjuder en bred variation av inspirerande kurser för vuxna på grundläggande och professionell nivå inom skådespeleri, film och improvisation. Våra kurser erbjuds både som terminskurser och helgkurser.

Vårt mål på Calle Flygare Teaterskola är att förmedla kunskap och tekniker inom skådespeleri, oavsett om det gäller en kurs i skådespeleri, film eller improvisation. Alla våra lärare har en gedigen erfarenhet av yrket och är här för att dela med sig av sina kunskaper till dig. Skådespeleri handlar inte enbart om att stå på scen utan ger även stor personlig utveckling. För att gå en kurs hos oss måste man inte vilja bli eller redan vara skådespelare, du kanske har andra scener i ditt privat- eller yrkesliv som du vill erövra!

Kurser

Vi jobbar på Kursverksamheten

Majoriteten av våra lärare på Calle Flygare Teaterskola är på ett eller annat sätt yrkesaktiva inom branschen, och det ser vi som en stor fördel för våra elever då den kunskap som lärs ut alltid är aktuell. Här nedan möter du några av våra fantastiska lärare!

Camilla Cederlund
Lärare
Kursverksamheten

Sara Nygren
Lärare
Skådespelarprogrammet

Casper Andreas
Lärare
Kursverksamheten

Emma Swenninger
Lärare
Skådespelarprogrammet

Följ med bakom scen på Calle Flygare

Elinor i Netflix-produktion

Elinor Silfversparre studerade på Calle flygare teaterskola VT20-HT21 och har sedan våren 2022 jobbat som skådespelare. Elinors senaste stora jobb var som Moa i Netflix-filmen "One more time".

Med passion för skådespeleri

Det har sedan barnsben varit en dröm att bli skådespelare och så här i efterhand ser jag tydligt att det var en dröm jag inte riktigt vågat realisera eller ens erkänna för mig själv att jag alltid haft.

Maktstrukturer inom teater

Varje termin håller vi  en temadag under vilken studerande får fördjupa sig inom ett ämne relevant för deras framtida karriär. Vårens temadag behandlade intima scener och maktstrukturer inom teater och film.

Calle Flygare på Instagram

Följ Calle Flygare på sociala medier för att bli inspirerad och se vad som händer på skolan. Vi finns på Instagram som: @calleflygareteaterskola