Calle Flygare har öppet vardagar 8:30–17:30 | Email: info@calleflygare.se | Telefon: 08-628 22 34

Kursverksamheten

Termins- och lovkurser för barn, ungdomar och vuxna. För 18+ erbjuds även kurser på distans!

Skådespelarprogrammet

Ansökan till höstens utbildningsstart har nu stängt men du är välkommen att höra av dig till oss på antagningsenheten@calleflygare.se om du vill göra en sen anmälan.

Gå en kurs i vår

Nu har våra kurser för barn, ungdomar och vuxna dragit igång, men det finns fortfarande platser kvar för dig som är sugen på att börja. Spana in vårt kursutbud för nya kursstarter och lediga platser!

Utveckla din skådespelartalang

Skådespelarprogrammet är en tvåårig Konst- & Kulturutbildning med 100% studietakt för dig som älskar att agera. Utbildningen är CSN-berättigad och ger dig en gedigen plattform att stå på inför din framtida skådespelarkarriär. Efter avslutad utbildning har du även möjlighet att studera vidare utomlands!

Skådespelarprogrammet

Skådespelarprogrammet är en tvåårig Konst & Kulturutbildning med 100% studietakt för dig som älskar att agera. Utbildningen ger dig en gedigen plattform att stå på inför din framtida skådespelarkarriär.

"Jag har lärt mig att lyssna på ett helt annat sätt och blivit mer närvarande i det jag gör. I början av utbildningen tänkte jag att 'det här har jag koll på'. Men efter några veckor kom jag på att jag inte lyssnat på min motspelare innan. Det blev ett ordentligt uppvaknande!" /Filip, Skådespelarprogrammet

Kursverksamheten

Calle Flygare Teaterskola har en lång erfarenhet av att undervisa barn, ungdomar och vuxna i teater, musikal och film på flera nivåer. Vår kursverksamhet innefattar kurser på kvällar, helger och lov, men även digitalt för dig som villstudera på egna tider.

Barn 4-12 år

Med röst-och rörelseövningar får du utforska teater, spontanitet och kreativitet på scen. Upptäck teaterns magiska värld!

Ungdomar 13-18 år

Utvecklande kurser för ungdomar i alla åldrar. Finslipa dina färdigheter för både teater och film.

Vuxna 18+

Improvisation och samspelsövningar för att utveckla dig i rörelse, röst och scenframställning.

Lovkurser

Lovkurser för barn och ungdomar under höstlovet, sport- och påsklov och en rad sommarkurser under sommarlovet.

Digitalt 18+

Ta del av våra kurser när som helst och var som helst. Slutför våra digitala kurser efter individuella behov och förmågor.

Vi som jobbar på Calle Flygare

Här kan du läsa mer om alla våra fantastiska lärare som du möter på Skådespelarprogrammet och Kursverksamheten.

Ester Uddén
Lärare
Kursverksamheten

Åsa Dahlgren
Lärare
Skådespelarprogrammet

Casper Andreas
Lärare
Kursverksamheten

Emma Swenninger
Lärare
Skådespelarprogrammet

Följ med bakom scen på Calle Flygare

Elinor i Netflix-produktion

Elinor Silfversparre studerade på Calle flygare teaterskola VT20-HT21 och har sedan våren 2022 jobbat som skådespelare. Elinors senaste stora jobb var som Moa i Netflix-filmen "One more time".

Med passion för skådespeleri

Det har sedan barnsben varit en dröm att bli skådespelare och så här i efterhand ser jag tydligt att det var en dröm jag inte riktigt vågat realisera eller ens erkänna för mig själv att jag alltid haft.

Maktstrukturer inom teater

Varje termin håller vi  en temadag under vilken studerande får fördjupa sig inom ett ämne relevant för deras framtida karriär. Vårens temadag behandlade intima scener och maktstrukturer inom teater och film.

Calle Flygare på Instagram

Följ Calle Flygare på sociala medier för att bli inspirerad och se vad som händer på skolan. Vi finns på Instagram som: @calleflygareteaterskola